ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


Το Satya Yoga Center είναι κέντρο γιόγκα και διαλογισμού. Υπεύθυνη του κέντρου είναι η Ζανίν Μπάετ. Είναι ένας άνετος και φιλικός χώρος στην περιοχή Χολαργού - Παπάγου. Λειτουργεί από το 2009. Έχει σαν σκοπό να βοηθήσει στην βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας του ανθρώπου , έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό του και να εναρμονιστεί με το κοινωνικό και φυσικό Περιβάλλον.

Είναι Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία και οι εισφορές των μελών βοηθούν στην επίτευξη των σκοπών της. Oργανώνουμε σεμινάρια ΓΙΟΓΚΑ, Διαλογισμό, ομιλίες και εκδηλώσεις μορφωτικού περιεχομένου, που αποβλέπουν στην επίτευξη αυτών των σκοπών.

Η Έννοια του Satya

Satya είναι η αλήθεια προς τον εαυτό και η αντανάκλαση της στην εξωτερική μας συμπεριφορά - η απόλυτη αλήθεια - η αληθινή μας ύπαρξη

Η Ζανίν Μπάετ είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι.

Ασχολείται με την γλυπτική ενώ παράλληλα δίδαξε στο Κολέγιο Βακαλό Art & Desing για 30 χρόνια.
Σπούδασε χορό στη σχολή Ραλλού Μάνου και πήρε δίπλωμα χορού απο το Imperial society of teachers of dance - ISTD.

Ασχολήθηκε επαγγελματικά στην χορευτική ομάδα της Ζουζού Νικολούδη καθώς και σε άλλες ομάδες Σύνχρονου χορού.

H Ενασχόληση της με την γιόγκα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν όταν σπούδαζε χορό στην Σχολή της Ραλλού Μάνου όπου διδασκόταν Γιόγκα.

Συνέχεισε έκτοτε χωρίς διακοπή σε άλλες σχολές όπως η "αρμονική Ζωή" και άλλους δασκάλους.

Το 1995 άρχισε να εμβαθύνει στην Γιογκα με το Σύστημα Σατυανάντα. Αργότερα εκπαιδεύτηκε ως εισηγήτρια γιόγκα στο Σύστημα της Satyananda στο Satyanandasram Ελλάδος, του οποίου ιδρύτρια είναι η Σουάμι Σιβαμουρτι Σαρασουάτι.

Έχει παρακολουθήσει έκτοτε διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια γύρο από την Γιόγκα και τους κλάδους της, όπως Hatha yoga, Raja yoga, Kriya και kundalini yoga, Διαλογισμους, με διακεκριμένους δασκάλους του συστήματος Satyananda και άλλους σχετικά με την Θεραπευτική γιογκα όπως τον Todd Norian και chakra yoga με την Anodea Judith για την προσωπική της εσωτερική αναζήτηση και εξέλιξη ως δασκάλα της Γιόγκα.