ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


Το Satya Yoga Center είναι κέντρο γιόγκα και διαλογισμού. Υπεύθυνη του κέντρου είναι η Ζανίν Μπάετ. Είναι ένας άνετος και φιλικός χώρος στην περιοχή Χολαργού - Παπάγου. Λειτουργεί από το 2009. Έχει σαν σκοπό να βοηθήσει στην βελτίωση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας του ανθρώπου , έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό του και να εναρμονιστεί με το κοινωνικό και φυσικό Περιβάλλον.

Η Έννοια του Satya

Satya είναι η αλήθεια προς τον Εαυτό και η αντανάκλαση της στην εξωτερική μας συμπεριφορά - η απόλυτη αλήθεια - η αληθινή μας ύπαρξη

Η Ζανίν Μπάετ είναι απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι. Ασχολείται με την γλυπτική ενώ παράλληλα διδάσκει στο Κολέγιο Βακαλό Art & Desing.

H Ενασχόληση της με την γιόγκα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν όταν σπούδαζε χορό στην Σχολή Χορού της Ραλλού Μάνου όπου διδασκόταν Γιόγκα. Το 1995 άρχισε να εμβαθύνει στην Γιογκα με το Σύστημα Σατυανάντα. Αργότερα εκπαιδεύτηκε ως εισηγήτρια στο Σύστημα της Satyananda yoga, στο Satyanandasram Ελλάδος, του οποίου ιδρύτρια είναι η Σουάμι Σιβαμουρτι Σαρασουάτι. Έχει παρακολουθήσει έκτοτε διάφορα σεμινάρια γύρο από την Γιόγκα με διακεκριμένους δασκάλους, για την προσωπική αναζήτηση και εξέλιξη της, ως δασκάλα της Γιόγκα.